PCPlaystation 4ReviewsXbox One

ARK Survival

ARK Posted On
Posted By admin

ARK Survival Evolved

ARK Survival Evolved is een survialgame waar je wakker word op een groot eiland, waar veel prehistorische beesten leven. In het begin heb je helemaal niks daarom is het doel van de game om steeds meer te levelen. Zodat je meer items kunt maken zoals een simpel shirt tot wel een Assault Rifle. En natuurlijk kan je ook dinosaurussen temmen in loop van tijd. Door de dinosaurusen buitenbewust te krijgen en ze dan de verdovingsmiddelen voeren. En om ze dan te temmen geef je ze voedsel. En als je de zadel maakt die bij de specifieke dinosaurus hoort dan kan je de dinosaurus  berijden.

Survival of the Fittest

Naast het originele doel van de videogame waar het de bedoeling is om te bouwen en dino’s temmen, is er ook een speciale mode . Dit is namelijk de speltype Survival of the Fittest. Survival of the Fittest  zorgt ervoor dat mensen op een soort van Hunger Games/ battle royale manier in een grote arena worden achtergelaten met als doel overleven door snel dinosaurussen te temmen of snel spullen te maken om je vijanden te verslaan.

ARK Survival Evolved Betaald DLC

ARK Survival Evolved: Scorched Earth is de eerste betaalde DLC voor ARK Survival Evolved. Dat is Bijzonder voor een Early Access. ARK Survival Evolved: Scorched Earth brengt ARK naar een nieuwe eiland die merendeels bestaat uit woestijn. Dat maakt het nu dus moeilijker om water te vinden en te overleven. Wat ook nu nieuw is dat de woestijn bewoont is door veel draken in plaats van dinosaurussen.

Conclusie

ARK Survival Evolved is een leuk spel waar je veel tijd in gaat besteden van een base bouwen tot aan dinosaurussen temmen. Je hoeft de DLC niet per se te halen want je mist niks als je de DLC niet haalt. Maar ik adviseer je wel het te doen want de DLC brengt het spel tot een nieuw niveau spanning door dat je niet alles makkelijk voor je hebt. Daarom geef ik het spel ARK Survival Evolved een 8.5 als cijfer. Door dat je zeker over de 100 uur speel plezier krijgt.

Pros

– Dinos temmen, rijden.
– Teamwork is beloonend in het spel door dat je xp verdiend voor jezelf maar ook voor je vrienden (ook al zijn ze offline).
– Het spel is wel realistische door dat je niet zomaar overal kan uitloggen, want dat kan je fataal zijn door dat dinosaurus je kunnen opeten. Dat komt door dat wanneer je uitlogt je lichaam nog bestaat. Je bent alleen buiten bewust zijn en daardoor kunnen dinosaurussen je opeten daarom moet je erover nadenken waar je uitlogt
– Prachtige Grafische landschappen.

Cons

– Glitches en bugs nog aanwezig maar steeds minder.
– Begin is het moeilijk om op gang te komen alle carnivoren willen je op eten.
– Er komen vaak updates uit dat hindert je wel

Cijfer: 8.5/10

Related Post

leave a Comment