PCPlaystation 4Xbox 360

Call of Duty

Call of Duty Posted On
Posted By admin

Mijn Call of Duty carrière is begonnen bij Call of Duty 4. Vorig jaar november is Black Ops 3 uitgekomen en ik was er best enthousiast over, omdat de graphics zeer goed waren! Maar naar mijn mening zijn er ook minpunten aan het spel.

Meestal zijn er kleine foutjes in het begin wat later wordt hersteld. Door middel van updates worden de kleine foutjes eruit gehaald, bijvoorbeeld: het langdurig zoeken naar een match! Dat was iets waar spelers zich mateloos aan irriteerde, soms wachtte je je wel bijna een kwartier voordat je in een match zat. Doordat je zo vaak zo lang moest wachten gingen vele mensen weer over op Call of Duty Advanced Warfare, waaronder ikzelf! Tot nu toe vind ik COD AW van de laatste delen die uit zijn gekomen de leukste. De allerbeste blijft natuurlijk Call of Duty Modern Warfare 2!

Black Ops 3

In Black Ops 3 kan je natuurlijk weer de Campaign, multiplayer en zombie mode spelen. De multiplayer is voor mij de beste mode, omdat ik van de gamemode Search & Destroy houd. Waarom ik van deze gamemode houd is, omdat je op een strategische manier je tegenstanders moet verslaan. Het kan ook op een andere manier, door middel van de bom planten of ontmantelen.

Zombies

Ook speel ik de zombie mode. De verhaallijn begon vanaf World at War en het wordt je steeds lastiger gemaakt om de zombies dood te maken. In Black Ops 3 komen nu ook Giant Zombies voor. Er zijn twee verhaallijnen in Black Ops 3 op dit moment. Het eerste verhaal (Shadows of Evil), bestaat uit een groep van personages die in een stad genaamd ‘Morg’ wonen. De tweede zombie verhaallijn, The Giant zombies! Brengt personages uit de Black Ops 2. Hun verhaal gaat weer verder waar de originele verhaallijn was gebleven. The Giant zombies bevinden zich in een remake van Der Riese.

Freerunnen

Het Freerunnen. Dit is een nieuwe mode met vier verschillende mappen om het freerunnen te oefenen. Wat je hier leert is, om schietend over muren te rennen en over hoge obstakels heen te klimmen of er juist onderdoor te gaan. Dit is zeker behulpzaam om je voor te bereiden op de multiplayer.

Cijfer: 7.5/10

Related Post

leave a Comment