PCPlaystation 4Xbox 360

Dead by Daylight

Dead by Daylight Posted On
Posted By admin

In Dead by daylight is het de bedoeling dat vier spellers ontsnappen van een bloed dorstige killer. Door generators te starten en daar door de hoofddeur te kunnen openen maar de killer heeft allemaal trucjes en spullen om de 4 spellers het leven zuur te maken. De 4 spellers kunnen ook kisten vinden op het map. De kisten helpen ze ontsnappen door dat je spullen er uit kunt krijgen bijvoorbeeld een zaklamp. Een zaklamp helpt je de killer vertragen door dat je hem in z’n ogen schijnt kan hij niks meer zien voor een paar seconden.

Killer

Je hebt keuzen uit 5 killers om de 4 spellers te vangen. De bedoeling van de killers is om de 4 spellers op te hangen aan een haak zodat ze dood gaan. De keuzen die je hebt voor als je als killer in de game gaat is:

  • Killer 1 is de The Trapper die overal rond de map beren vallen neer legt, om zo z’n prooi te vangen.
  • Killer 2 is de The Wraith die gebruik maakt van onzichtbaarheid om zo z’n prooi onverwachts aan te vallen in z’n rug je herkent deze killer door de bellen die ringen wanneer de killer weer zichtbaar wordt of juist weer onzichtbaar word.
  • Killer 3 The Hillbilly deze killer maakt gebruik van een kettingzaag wanneer de hillbilly de kettingzaag gebruikt krijgt hij een dash waar door hij snel bij z’n prooi kan zijn en ze daar door neer kan slaan.
  • Killer 4 The Nurse deze killer maakt gebruik van teleportatie wanneer ze een punt kan zien op de map van ongeveer 30 meter afstand. Dan kan de killer er heen teleporteren om zo haar prooi meteen neer te kunnen slaan.

De Survivors

Je hebt keuzen uit 5 survivors om te ontsnappen van de killer iedere survivor heeft z’n eigen speciale eigenschappen na dat je lv 30 hebt bereikt. Dit zijn de survivors:

  • Jake Park zijn eigenschappen zijn dat dieren geen geluid maken wanneer je naast ze staat en dat hij haken kan saboteren zonder tool box en zodra hij een tool box heeft kan hij veel sneller de haken saboteren.
  • Meg Thomas haar eigenschappen zijn dat ze zich zelf healt en een speedboost van 150% krijgt om weg te komen van de killer. En dan heeft ze ook nog wanneer ze rent dat ze 40% minder geluid maakt dan de rest.
  • Dwight Fairfield zijn eigenschappen zijn dat hij binnen een straal van 36 m z’n mede spellers kan vinden. Wanneer een mede speller in een straal van 8 m van Dwight is krijgt hij een boost op alles rennen, saboteren en healen.
  • Claudette Morel haar eigenschappen zijn dat planten die bij het kampvuur liggen kan gebruiken om het uit bloeden meer tijd voor heeft en healing items kun je nu sneller gebruiken.
  • Nea Karlsson haar eigenschappen zijn dat ze terwijl ze verstopt is sneller kan lopen en spullen die je gebruikt gaan langer mee door dat je minder verbruikt.

First impression

Mijn eerste potje van het spel duurde het wel 10 min om een game te vinden. Maar met de aankomende updates wordt dat verbeterd. Eenmaal in de game is het wel leuk om te spellen alleen de killer de nurse is wel aan de OP kant door dat ze bijna overal kan teleporteren en dat is niet fijn als je eerste potje van de game.

Related Post

leave a Comment