Playstation 4Xbox One

EA SPORTS UFC

EA Sports UFC Posted On
Posted By admin

UFC is een mixed martial arts sports video game gemaakt door EA Canada en SkyBox Labs. Het is gebaseerd op de UFC merk en competitie.
De game doet het grafisch aardig en weet goed de UFC-sfeer neer te zetten, maar laten wel wat steken vallen op het gebied van diepgang. De carrièremodus is best saai, waarin de speler veel te weinig uitdaging heeft. EA Sports UFC brengt de actie van elite mixed martial artiesten door precisie beweging, dynamische slagen en strategische submissie gevechten, maar het brengt ook de vechters tot leven met Full body verandering en Real life inspanning. De simulatie van human intelligence gaat een stuk vooruit met de strategische en adaptieve MMAI systeem en heeft de meest realistische karakters ooit gemaakt in een sports game.

Gameplay

De kunstmatige intelligentie van het spel zorgt voor verandering in de spelers strategie en zorgt ervoor dat het spel nog meer realistisch is als de vorige UFC spellen. Het spel bevat ook “full body deformation” zodat spelers wat meer contact hebben met hun karakters. Ook is het mogelijk om voor career mode te kiezen. Hier creëer je je eigen personage en waarmee je een carriere kan opbouwen. Je kan met je eigen gemaakte personage trainen om beter te worden.

Stap in de Octogan met de meest realistische gevechten ooit. EA SPORTS IGNITE technologie, elke speler, slag, takedown en submissie voelt alsof je zelf aan het vechten bent.
Een mixed martial artiest geest is net zo belangrijk als zijn hart. Elke erkende vechter in het spel zal veranderende doelen en vecht plannen hebben gebaseert op hun echte leven en vecht situaties.

Elk gevecht begint bij de basis die elke speler heeft en kan daarbij zijn aangeleerde tutorials erbij gebruiken. Elke personage in het spel is gebaseert op de echte UFC vechter. Kleine aanvallen zijn minder gevaarlijk, maar kunnen gevaarlijker worden naar mate verder in het spel. Ligt eraan hoe jouw personage groeit en wat zijn specialiteiten worden. Agressieve aanvallen of vliegende aanvallen nemen meer energie, worden gemakkelijk geblokt, maar leveren meer damage.

Persoonlijk vind ik dit wel één van de beste UFC spellen. Ik kocht dit spel omdat ik zelf ook UFC kijk en volg. Ik had best hoge verwachtingen van dit spel, maar kwam dit niet echt na. De career mode valt best tegen en geeft niet echt uitdaging. Het spel zit er wel dynamisch en ziet en grafisch goed uit, maar ik zou dit spel vooral spelen met de echte UFC spelers. Dit spel is vooral leuk om te spelen tegen andere mensen online of tegen je vrienden zodat je je skills kan laten zien.

Pros

– Zeer realistisch
– Enorm uitgebreid
– Personages zijn de echte atleten uit de ufc
– Veel actie
– Uitdagend
– Goede leverancier.

Cons

– Complex
– Relatief duur
– EA account moet gelinkt worden anders geen online
– Geen boekje dus online movelist of opschrijven
– Niet voor beginners
– Career mode valt tegen

Cijfer: 7/10

Related Post

leave a Comment